„Izradili smo najmanji svetski potpuno integrisani motor od 1600 W. To je bila samo polazišna tačka za našu najnoviju seriju sušača za ruke“

 

   
     
     
     
       
       
       
       
Modeli sušača za ruke
 
     
     
     
Dyson Airblade dB Dyson Airblade V Dyson Airblade Tap
     
Pokreće ga najnoviji digitalni motor firme Dyson. Vazdušna oštrica velike brzine suši ruke za 10 sekundi. To je najbrži način. Detaljnije ... Koncentrisana Airblade™ tehnologija. Izlazi samo četiri inča iz zida. Higijenski suši ruke u 10 sekundi. Detaljnije ... Tehnologija Airblade™ sušenja ruku u armaturi. Ruke se mogu oprati i osušiti nad umivaonikom (lavaboom). Detaljnije ...
     
Karakteristike svih sušača za ruke Dyson Airblade™

Najbrža

Sušači za ruke Dyson Airblade™ najbrži su sušači za ruke. Lopatice vazduha brzine 680 km/h stružu vodu sa ruku i brzo i hgijenski ih suše.

Najbolja higijena

Sušači za ruke Dyson Airblade™ koriste filtere H13 HEPA. Hvataju 99,9% bakterija i virusa u vazduhu toaletnog prostora. Tako da su ruke osušene pročišćenim, a ne prljavim vazduhom.

Najniži tekući troškovi

Održavanje sušača za ruke Dyson Airblade™ stoji do 69% manje od ostalih sušača za ruke i barem 97% manje od sušenja papirnim maramicama.

     

Mali uticaj na okolinu

Sušači za ruke Dyson Airblade™ su najbolji uzimajući u obzir emisije ugljenika, uticaj na kvalitetu eko sastava i zauzimanje zemlje.

Patentirana tehnologija

Tehnologija u sušaču za ruke Dyson Airblade™ zaštićena je patentima pa je nećete pronaći ni u jednom drugom uređaju.

5 godina garancije

Svi sušači za ruke Dyson Airblade™ isporučuju se uz 5-godišnju garanciju.